Om Kraftmontasje

Alltid en løsning

Kraftmontasje AS er en av Norges ledende entreprenører innen energinett og tunnelinstallasjoner. Vi er lidenskapelig opptatt av solid prosjektgjennomføring, sikkerhet, teknologi, kostnadseffektive løsninger, bærekraft, krevende fysisk arbeid og fornøyde kunder. 

ALLTID EN LØSNING er vårt merkevareløfte. Dette er en forpliktelse som er helt essensiell i vår bransje – og for våre kunder. Vår hverdag består av svært krevende oppdrag, ofte under særdeles krevende forhold. Da er det viktig med over 80 dedikerte ansatte som alltid finner en løsning. Det har vi gjort helt siden oppstarten i 1995. 

Leverandør av kritisk infrastruktur og innholdsrike arbeidsdager 

Vi tilbyr bygging, vedlikehold og rehabilitering av infrastrukturelle anlegg på veg, jernbane og elektrisitetsnett. Våre tjenester omfatter vedlikehold av kraftlinjer i alle størrelser, ladestasjoner for ferge, kabelnett, meteorologiske målestasjoner, trafo- og nettstasjoner og koblingsanlegg for nettselskaper. Vi utfører også elektroinstallasjoner i nye tunneler og rehabilitering av eksisterende tunneler. 

Vi har ISO-sertifisering 9001, 14001 og 45001. 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kontakt oss